Se alla våra matcher i Ettan – och stötta oss!

IFK Malmös Aron Már Brynjarsson och Malmö FF:s Sebastian Nanasi under träningsmatchen den 29 januari 2021 i Malmö. Foto: Ludvig Thunman/Bildbyrån 2021

Vi är otroligt laddade inför säsongen och snart är det dags för avspark. Du har nu chansen att stötta oss hemma från tv-soffan. Alla våra matcher sänds på Sydsvenskans hemsida (sydsvenskan.se) och SportExpressen Play (sportexpressenplay.se).

Nu säljer vi abonnemanget ”Klubbkortet” – där du kan se sändningar av alla våra matcher och dessutom stötta oss. Du väljer om du tecknar ett abonnemang på Sydsvenskan eller på SportExpressen Play. Oavsett vilket du väljer så får klubben 99 kronor per sålt abonnemang.

Så fungerar det om du köper lokaltidningsabonnemang:

Du betalar 99 kronor för tre månader (ordinarie pris 129 kronor per månad). Då ingår alla matcher, allt som skrivs om klubben och all annan lokaljournalistik. 99 kronor per sålt abonnemang tillfaller klubben.

Efter de tre månaderna övergår prenumerationen till ordinarie Plusprenumeration, löpande per månad och utan bindningstid.

Köp via denna länk för Sydsvenskan:
https://www.sydsvenskan.se/kampanj/sds-3mparifkm

Så fungerar det om du köper abonnemang på SportExpressen Play:

99 kronor första månaden, hela intäkten tillfaller klubben. Därefter kostar det 199 kronor i månaden, för att se alla matcher med oss hela säsongen. Ingen del av den summan tillfaller klubben. Ingen bindningstid.

I abonnemanget ingår alla våra matcher, men inte övriga matcher i Ettan och övrig sport som sänds på SportExpressen Play.

Köp via denna länk:
https://www.sportexpressenplay.se/klubbkortet

Teckna nu och följ oss hela säsongen i Ettan!