Truppen mot Skövde AIK

Jan Strandberg, Per Harrysson och Roger Nilsson, tränare i IFK Malmö, har tagit ut truppen till söndagens seriematch borta mot Skövde AIK i Ettan Södra.

Matchen, som har avspark klockan 14.00, spelas på Södermalms IP.

Truppen: 1. Victor Ringdahl, 30. Merlin Nuhanovic – 2. Geronimo Balint, 3. Elliot Lindquist Nilsson, 5. Philip Persson Lundgren, 6. André Strandberg, 7. Jakob Andersson, 10. Kofi Yeboah Addae, 11. Emil Jönsson, 12. Monday Samuel, 14. Granit Stagova,  16. Victor Isgren, 17. Jesper Rindmo, 19. Héctor Valeria Berntsson, 21. Martin Johansson (lk). Ledare: Jan Strandberg (tränare), Per Harrysson (tränare), Roger Nilsson (tränare), Ingemar Janmarker (materialförvaltare), Jesper Andersson (sportchef).

FOTNOT. Truppen har samling klockan 06.45 i klubblokalen på Malmö Stadion.