, ,

Llazani förstärker IFK Malmös tränarstab

Besnik Llazani, ny assisterande tränare i IFK Malmö. Foto: Jesper Andersson

IFK Malmö förstärker A-lagsstaben med ytterligare en assisterande tränare. Besnik Llazani, senast i Nosaby IF, kommer att jobba tillsammans med huvudtränare Firat Sahan och assisterande Martin Johansson.

Llazani spelade som tonåring i ”di gule” och gjorde det i samma lag som Firat Sahan.

–  Vi spelade tillsammans i P86-laget och det ska bli trevligt att arbeta med de andra i tränarstaben. IFK har alltid legat mig varmt om hjärtat då min fotbollsresa började här, säger Besnik Llazani.

– Jag tror det finns goda möjligheter till att vända på den negativa trenden. Killarna känns motiverade och det finns mycket talang i laget. Det gäller för oss att fortsätta arbeta hårt så kommer poängen trilla in.

– De senaste tio åren har jag bott i Kristianstad där jag har varit tränare på junior- och seniornivå i Kristianstads FF som bytte namn till Kristianstad FC och nu senast i Nosaby IF. Jag hoppas kunna bidra med energi och erfarenhet.

Firat Sahan, tränare i IFK Malmö:

– Besnik är driven och har ett stort engagemang för fotbollen. Han har rutin från division 1 och kommer komplettera ledarstaben med sin kompetens och sina erfarenheter.