, ,

Inför IFK Trelleborg – IFK Malmö

Thierry Zahui, tränare i IFK Malmö, har tagit ut truppen till årets första träningsmatch som spelas på lördagen borta mot seriekonkurrenten IFK Trelleborg.

MATCHGUIDE

Avspark: 13.00.

Arena: Vångavallen D-plan, konstgräs

Domare: Jesper Arnshed, Malmö, Naim Bytyqi, Oxie, Rinor Dragaj, Malmö.

Följ matchen: Ingen sändning eller känd direktrapportering.

Truppen: 1. Edwin Hansson, 35. Melvin Jörgensen – 2. Anthony Masumba Djebou, 3. Levin Mehmed, 4. Dennis Mazilu, 5. Ahmed Ismail Abdi, 6. Azaan Mahmood, 8. Simon Heijmink, 9. Emil Johansson (lk), 10. Oliver Hvarvenius, 11. Adam Strömqvist, 12. Michele Gomez Paloma, 17. Filston Mawana (Åtvidabergs FF), 19. Tarik Fetahovic, 21. Benjamin Gashi (KSF Prespa Birlik), 22. Linus Hellmark, 29. Abubaker Kuchi. Ledare: Thierry Zahui (tränare), Jesse Edge (assisterande tränare), Emir Blagajcevic (materialförvaltare).