, ,

Startelvan mot KSF Kosova IF

En timme före avspark valde IFK Malmös tränare Tommy Ringblom att släppa startelvan till dagens träningsmatch hemma mot KSF Kosova IF.

Matchen, som har avspark klockan 15.30, spelas på Heleneholms IP (konstgräs).

Startelvan (4-3-3): 33. Ali Alhassan – 3. Francis Mensah, 5. Simon Gottfridén, 25. Jesse Edge, 21. David Abaya – 8. Bassam Ahmad (lk), 14. Jonathan Ekendahl, 27. Medin Sudic – 11. Ajdin Seferovic, 9. Massab Khattab, 24. Mardin Cormusai. Avbytare: 2. Muddi Charif, 10. Erik Pärsson, 13. Momodou Lamin Sarjo, 15. Archie Harvey, 18. Ahmed Ismail Abdi, 19. Bright Sado, 20. Jason Rindom, 23. Abraham Kyagulanyi, 26. Martin Svensson, 35. Gavrilo Jovanovic (målvakt). Ledare: Tommy Ringblom (tränare), Claes Davidsson (assisterande tränare), Mirlind Mejzinolli (assisterande tränare/analytiker), Roland Johansson (materialförvaltare), Donco Nikoloski (målvaktstränare).