, ,

Startelvan mot Ariana FC

En timme före avspark valde IFK Malmös tränare Tommy Ringblom att släppa startelvan till dagens match i Malmömästerskapet borta mot Ariana FC.

Matchen, som har avspark klockan 16.00, spelas på Malmö Stadion plan 9 (konstgräs).

Startelvan (4-3-3): 1. Max Rundqvist – 3. Francis Mensah, 5. Simon Gottfridén, 18. Jesse Edge, 2. Muddi Charif  – 8. Bassam Ahmad (lk), 14. Jonathan Ekendahl, 25. Ahmed Ismail Abdi – 20. Jason Rindom, 10. Erik Pärsson, 24. Mardin Cormusai. Avbytare: 9. Massab Khattab, 11. Ajdin Seferovic, 13. Momodou Lamin Sarjo, 21. David Abaya, 26. Martin Svensson, 27. Medin Sudic, 33. Haris Sijaric (målvakt). Ledare: Tommy Ringblom (tränare), Claes Davidsson (assisterande tränare), Mirlind Mejzinolli (assisterande tränare/analytiker), Roland Johansson (materialförvaltare), Donco Nikoloski (målvaktstränare).