, ,

Inför Ariana FC – IFK Malmö

2-5-förlusten i premiären borta mot FC Rosengård 1917 sved, men gav ändå en del positiva besked för division 3-degraderade IFK Malmö. På lördagen fortsätter gruppspelet i Malmömästerskapet med ytterligare en Ettanklubb, Ariana FC, som motståndare på Malmö Stadion plan 9.

Ifkmalmo.se har sökt tränaren Tommy Ringblom.

MATCHGUIDE

Avspark: 16.00.

Arena: Malmö Stadion  plan 9, konstgräs.

Domare: Niklas Andersson, Malmö, Salah Aziz Abdulla, Malmö, Lutfi Zuta, Malmö.

Följ matchen: Ingen känd sändning eller direktrapportering.

Truppen: 1. Max Rundqvist, 33.  Haris Sijaric – 2. Muddi Charif, 3. Francis Mensah, 5. Simon Gottfridén, 8. Bassam Ahmad (lk), 9. Massab Khattab, 10. Erik Pärsson, 11. Ajdin Seferovic, 13. Momodou Lamin Sarjo, 14. Jonathan Ekendahl, 18. Jesse Edge, 20. Jason Rindom, 21. David Abaya, 24. Mardin Cormusai, 25. Ahmed Ismail Abdi, 26. Martin Svensson, 27. Medin Sudic. Ledare: Tommy Ringblom (tränare), Claes Davidsson (assisterande tränare), Mirlind Mejzinolli (assisterande tränare/analytiker), Roland Johansson (materialförvaltare), Donco Nikoloski (målvaktstränare).