, ,

Inför IFK Malmö – FBK Balkan

Två raka nederlag innebär att chansen till avancemang är borta för IFK Malmö i Malmömästerskapet. Nu gäller det i stället att undvika sistaplatsen i gruppen genom en seger i lördagens avslutningsmatch hemma mot division 2-klubben FBK Balkan. 

– Jag vill se att vi fortsätter ta steg i rätt riktning i vårt eget spel och förhoppningsvis kan vi även spräcka årets segernolla, konstaterar Tommy Ringblom, tränare i ”di gule”.

– Balkan är ett spelande lag som påminner lite grann om själva och försöker verkligen rulla boll.

FBK Balkan står liksom IFK Malmö på noll poäng efter två omgångar i grupp A, men har en betydligt bättre målskillnad inför lördagens drabbning.

MATCHGUIDE

Avspark: 15.30.

Arena: Heleneholms IP, konstgräs.

Domare: Uppgift saknas.

Följ matchen: Ingen känd sändning eller direktrapportering.

Truppen: 1. Max Rundqvist, 33. Ali Alhassan – 2. Muddi Charif, 5. Simon Gottfridén, 8. Bassam Ahmad (lk), 9. Massab Khattab, 10. Erik Pärsson, 13. Momodou Lamin Sarjo, 14. Jonathan Ekendahl, 15. Archie Harvey, 16. Isak Sjögren, 18 Ahmed Ismail Abdi, 20. Jason Rindom, 21. David Abaya, 24. Mardin Cormusai, 25. Jesse Edge, 27. Medin Sudic. Ledare: Tommy Ringblom (tränare), Claes Davidsson (assisterande tränare), Mirlind Mejzinolli (assisterande tränare/analytiker), Roland Johansson (materialförvaltare), Donco Nikoloski (målvaktstränare).