, ,

Startelvan mot FBK Balkan

En timme före avspark valde IFK Malmös tränare Tommy Ringblom att släppa startelvan till dagens match i Malmömästerskapet hemma mot FBK Balkan.

Matchen, som har avspark klockan 15.30, spelas på Heleneholms IP (konstgräs).

Startelvan (4-3-3): 1. Max Rundqvist – 15. Archie Harvey, 5. Simon Gottfridén, 25. Jesse Edge, 2. Muddi Charif – 8. Bassam Ahmad (lk), 14. Jonathan Ekendahl, 18. Ahmed Ismail Abdi – 20. Jason Rindom, 10. Erik Pärsson, 24. Mardin Cormusai. Avbytare: 9. Massab Khattab, 13. Momodou Lamin Sarjo, 16. Isak Sjögren, 21. David Abaya, 27. Medin Sudic, 33. Ali Alhassan (målvakt). Ledare: Tommy Ringblom (tränare), Claes Davidsson (assisterande tränare), Mirlind Mejzinolli (assisterande tränare/analytiker), Roland Johansson (materialförvaltare), Donco Nikoloski (målvaktstränare).