, ,

Startelvan mot Vanneberga IF

En timme före avspark valde IFK Malmös tränare Tommy Ringblom att släppa startelvan till dagens seriematch hemma mot Vanneberga IF.

Matchen, som har avspark klockan 15.00, spelas på Lindeborgs IP A-plan.

Startelvan (4-3-3): 1. Max Rundqvist – 2. Muddi Charif, 4. Stefan Walid Karim, 25. Jesse Edge, 22. Clifford Rindom – 18. Ahmed Ismail Abdi, 14. Jonathan Ekendahl, 8. Bassam Ahmad (lk) – 20. Jason Rindom, 10. Erik Pärsson, 15. Florent Sopi. Ersättare: 11. Ajdin Seferovic, 13. Momodou Lamin Sarjo, 23. Anthony Thomsen, 24. Mardin Cormusai, 26. Martin Svensson, 27. Medin Sudic, 33. Ali Alhassan (målvakt). Ledare: Tommy Ringblom (tränare), Claes Davidsson (assisterande tränare), Mirlind Mejzinolli (assisterande tränare/analytiker), Roland Johansson (materialförvaltare), Donco Nikoloski (målvaktstränare).