, ,

Startelvan mot Lilla Torg FF

En timme före avspark valde IFK Malmös tränare Tommy Ringblom att släppa startelvan till dagens seriematch hemma mot Lilla Torg FF.

Matchen, som har avspark klockan 15.00, spelas på Heleneholms IP.

Startelvan (4-3-3): 1. Max Rundqvist – 20. Jason Rindom, 16. Isak Sjögren, 4. Stefan Walid Karim, 25. Jesse Edge – 14. Jonathan Ekendahl, 18. Ahmed Ismail Abdi, 8. Bassam Ahmad (lk) – 27. Medin Sudic, 15. Florent Sopi, 11. Ajdin Seferovic. Ersättare: 10. Erik Pärsson, 19. Herve Prudence Nshimirimana, 21. David Abaya, 22. Clifford Rindom, 23. Anthony Thomsen, 26. Martin Svensson, 35. Blend Bytyçi (målvakt). Ledare: Tommy Ringblom (tränare), Mirlind Mejzinolli (assisterande tränare/analytiker), Roland Johansson (materialförvaltare), Donco Nikoloski (målvaktstränare).