Valberedningen söker kandidater

IFK Malmö

IFK Malmö Fotbollklubbs valberedning söker nu kandidater inför årsmötet 2015 som hålls torsdagen den 26 februari klockan 19.00 på Malmö Idrottsmuseum.

De vakanta poster som är aktuella för val vid årsmötet är:
* Ordförande (väljs på ett år)
* Två ordinarie ledamöter (väljs på två år)
* Två ordinarie ledamöter (väljs på ett år)
* Två suppleanter (väljs på ett år)
* En revisor och en revisorsuppleant (väljs på ett år)
* Ledamot i valberedningen (väljs på ett år)

Intresserade får en möjlighet att delta i arbetet med att återuppbygga en anrik klubb från grunden och bör ha en god samarbetsförmåga, ett kreativt nytänkande samt ett hjärta för klubben. Det är positivt med tillgång till ett bra nätverk och vi strävar också efter en jämnare könsfördelning samt gärna personer med annan etnisk och kulturell bakgrund.

De medlemmar som har förslag på kandidater ombedes snarast kontakta valberedningen vilken består av Thorild Nilsson (ordförande) och Torbjörn Karlsson vilka tacksamt tar emot förslag inklusive kontaktuppgifter på thorild.n@telia.com alternativt tobbekarlsson65@hotmail.com.

Valberedningen