Inför Malmö FF U21 – IFK Malmö

IFK Malmö

Nils-Erik Persson, tränare i IFK Malmö, har tagit ut truppen till måndagens träningsmatch borta mot Malmö FF:s U21. 

MATCHGUIDE

Avspark: 18.00.

Arena: Malmö Stadion plan 5, hybridgräs.

Truppen: 22. Tonny Tindberg, 30. Arber Metaj – 5. Philip Persson Lundgren, 6. Jamshed Asekzai, 7. Colin Twetman (Hyllie IK), 8. Raslan Al Kurdi, 9. Robin Svensson, 10. Sami Güngör, 11. Jesper Rindmo, 12. Oskar Zubac (Kvarnby IK), 14. Viktor Ivanov, 15. Martin Holm (lk), 16. Albin Sjöstrand Bjurnemark (Sjöbo IF), 17. Almir Taletovic, 19. Gustaf Backaliden, 20. Victor Sköld, 94. Noor Zadran. Ledare: Nils-Erik Persson (tränare), Ola Severin (assisterande tränare), Krister Persson (lagledare).

Indisponibla: Henrik Bäckström (ont i ett knä), Mikael Marques de Pombal Vivar (läger med P01-landslaget på Bosön), Mohamed Rahmé (bortrest).

FOTNOT. Truppen har samling klockan 17.00 i klubblokalen på Malmö Stadion.