Inför Kulladals FF – IFK Malmö

IFK Malmö

Under helgen rullar MM-fotbollen vidare. I gruppspelets tredje omgång möter IFK Malmö division 3-laget Kulladals FF på bortaplan med avspark lördag 13.00. 

Malmömästerskapet har hittills inte varit ”di gules” likör. Förlusten mot BK Flagg (0-1) fick en efterföljare när BK Olympic vann med 2-0 förra helgen.

Således sämsta tänkbara start.

– Vi behöver verkligen en seger nu, säger IFK-tränaren Nils-Erik Persson.

Inte bara det. Även målen har uteblivit i båda matcherna. Mot Kulladal är en del spelare tillbaka  i spel. Utanför truppen är alltjämt Mikael Marques de Pombal Vivar (ont i foten), Mohamed Rahmé (sjuk) samt mittbacken Philip Persson Lundgren som dock varit i gång på veckans träningar.

Kulladals FF tränas från och med den här säsongen av den välkände IFK Malmö-profilen Georg ”Rossi” Eterovic. Dit han kom från just KFF. Cirkeln är på så vis sluten för den gode Rossi när han nu återvänt till moderklubben.

– Kulladal har alltid spelat en teknisk fin fotboll. Så har det varit i alla tider. Det sitter  i väggarna där ute, avslutar Nisse Bagare som ser fram emot en välspelad drabbning.

Där förhoppningsvis IFK kan hitta tillbaka till det vägvinnande spel som alla vet att laget besitter.

MATCHGUIDE

Avspark: 13.00.

Arena: Kulladals IP, konstgräs.

Startelvan (4-4-2, diamant): 22. Tonny Tindberg – 14. Sandro Nalic, 15. Martin Holm (lk), 16. Albin Sjöstrand Bjurnemark, 8. Raslan Al Kurdi – 96. Jamshed Asekzai, 20. Victor Sköld,  7. Jesper Lantz,  10. Kingsley Ndidi Olie – 9. Robin Svensson, 94. Noor Zadran. Avbytare: 4. Gustav Nordström, 11. Oskar Zubac, 13. Adi Hadzikadunic, 21. Elias Olsson, 30. Arber Metaj (målvakt). Ledare: Nils-Erik Persson (tränare), Ola Severin (assisterande tränare), Krister Persson (lagledare).

Indisponibla: Mikael Marques de Pombal Vivar (ont i foten), Mohamed Rahmé (sjuk).

FOTNOT. Truppen har samling klockan 11.30 på Kulladals IP.