IFK Malmö

IFK Malmö drabbar under lördagen samman med Veberöds AIF som kvalade sig upp i division 3 i höstas. 

– Det är ännu en match mot ett bra division 3-lag. Vi kommer gå runt på många spelare igen och min förhoppning är att vi studsar tillbaka både spel- och resultatmässigt, säger Roger Nilsson, tränare i “di gule”.

MATCHGUIDE

Avspark: 12.30.

Arena: Svalebo, konstgräs.

Domare: Oscar Johnson, Lund, Andreas Löfkvist, Malmö, Joakim Lundkvist, Kävlinge.

Truppen: 30. Caesar Holmgren Kerwall – 2. Linus Lundqvist Felgenau,  3. Elliot Lindquist Nilsson, 4. Robin Fors, 5. Philip Persson Lundgren, 7. Dennis Rickbo, 8. Raslan Al Kurdi, 9. Saban Pehilj, 10. Ilir Tahiri, 11. Oskar Zubac, 15. Henrik Ahlberg (lk), 17. Omar Khattab, 18. Igor Arsenijevic, 19. Massab Khattab, 20. Jonathan Ahlbäck Ikonen, 21. Martin Johansson, 94. Elliot Sandström. Ledare: Jan Strandberg (tränare), Per Harrysson (tränare), Roger Nilsson (tränare), Fredrik Rundgren (lagledare), Leif Nilsson (målvaktstränare).

Indisponibla:

FOTNOT. Truppen har samling klockan 10.30 i klubblokalen på Malmö Stadion.