Flaggspelare till IFK Malmö

Linus Lundqvist Felgenau, nyförvärv i IFK Malmö. Foto: Fredrik Rundgren

IFK Malmö har gjort klart med den 19-årige anfallaren Linus Lundqvist Felgenau som närmast kommer från en halv säsongs division 3-spel med moderklubben BK Flagg. 

– En väldigt spännande och inspirerande utmaning. Det är ett härligt gäng med mycket bra kvaliteter, konstaterar Lundqvist Felgenau.

Mellan november 2016 och juni 2019 tillhörde han Trelleborgs FF där det blev spel i allt från U16- till U21-lag.

– Linus är en tuff spelare som lever mycket på sin fina fysik. Snabbhet och styrka av hög klass gör att han kommer att kunna bidra offensivt under 2020, säger IFK-tränaren Per Harrysson.

TRUPPKOLLEN

Nyförvärv: Caesar Holmgren Kerwall (Landskrona BoIS U19), Dennis Rickbo (Kulladals FF), Elliot Lindquist Nilsson (GIF Nike), Emil Johansson (Torns IF), Henrik Ahlberg (GIF Nike), Igor Arsenijevic (Landskrona BoIS), Jonathan Ahlbäck Ikonen (GIF Nike), Linus Lundqvist Felgenau (BK Flagg), Martin Johansson (Lunds BK), Robin Fors (GIF Nike), Saban Pehilj (IF Limhamn Bunkeflo), Victor Ringdahl (Åkarps IF).

Förluster: Adam Golstrand (IF Limhamn Bunkeflo), Colin Twetman (IF Limhamn Bunkeflo), Edriss Hushmand (BK Olympic), Gustav Nordström (IFK Klagshamn), Jakob Hoff (Sjöbo IF), Jamshed Asekzai (FC Rosengård 1917), Jesper Lantz (Kulladals FF), Martin Holm (Bara GoIF), Mikael Marques de Pombal Vivar (Jönköpings Södra IF), Mohamed Rahmé (Rosengård FF), Noor Zadran (Torns IF), Robin Svensson (Kulladals FF), Tonny Tindberg (Lindeborgs FF 1948), Victor Sköld (Torns IF).