IFK Malmö

Jan Strandberg, Per Harrysson och Roger Nilsson, tränare i IFK Malmö, har tagit ut truppen till fredagens seriematch borta mot Torns IF i Ettan Södra.

Matchen, som har avspark klockan 18.30, spelas på Tornvallen.

Truppen: 1. Victor Ringdahl, 30. Merlin Nuhanovic – 3. Elliot Lindquist Nilsson, 4. Emil Johansson, 5. Philip Persson Lundgren, 6. André Strandberg, 9. Besnik Rustemaj, 10. Kofi Yeboah Addae, 11. Emil Jönsson, 12. Monday Samuel, 13. Victor Sköld, 14. Granit Stagova, 15. Henrik Ahlberg (lk), 17. Jesper Rindmo, 19. Héctor Valeria Berntsson, 20. Jonathan Ahlbäck Ikonen, 23. Gustav Hillstedt, 24. Gani Bunjaku. Ledare: Jan Strandberg (tränare), Per Harrysson (tränare), Roger Nilsson (tränare), Ingemar Janmarker (materialförvaltare), Thomas Klintberg (massör).

FOTNOT. Truppen har samling klockan 16.15 i klubblokalen på Malmö Stadion alternativt 17.00 på Tornvallen.