, ,

Inför IFK Malmö – Vinslövs IF

Granit Stagova. Foto: Casper Johansson 2022

På tisdagen spelar IFK Malmö 16-delsfinal i DM hemma mot division 6-klubben Vinslövs IF.

MATCHGUIDE

Avspark: 19.00.

Arena: Malmö Stadion.

Domare: Admir Useinovski, Malmö, Bujar Fetiu, Oxie, Thommy Vi, Malmö.

Följ matchen: Ingen sändning eller känd direktrapportering.

Truppen: 1. Melvin Jörgensen, 30. Merlin Nuhanovic – 2. Dennis Mazilu, 4. Rigon Bajrami, 5. Murthada Ali, 6. Victor Isgren, 11. Adham El Youssef, 12. Oskar Lilja, 14. Granit Stagova (lk), 16. Linus Hellmark, 17. Kenan Ahmic, 18. Marco Gomez Paloma, 19. Henrik Rossborg, 21. Martin Johansson, 23. Martins Egbe, 24. Tyrone Dalundh. Ledare: Firat Sahan (tränare), Emir Blagajcevic (materialförvaltare), Goran Jovanovic (målvaktstränare).

FOTNOT. Truppen har samling klockan 17.30 i klubblokalen på Malmö Stadion.