, ,

Inför IFK Malmö – Ariana FC

Thierry Zahui, tränare i IFK Malmö, har tagit ut truppen till lördagens avslutande gruppspelsmatch i Malmömästerskapet hemma mot Ettandebutanten Ariana FC. 

MATCHGUIDE

Avspark: 14.00.

Arena: Malmö Stadion plan 9, konstgräs

Domare: Jörgen Berggren, Malmö, Ibrahim Mujadzic, Malmö, Salah Aziz Abdulla, Malmö.

Följ matchen: Ingen sändning eller känd direktrapportering.

Truppen: 1. Melvin Jörgensen, 35. Mujtaba Faris Haseeb – 2. Anthony Masumba Djebou, 3. Levin Mehmed,  5. Ahmed Ismail Abdi, 6. Yves Nyami, 7. Edafe Egbedi, 8. Ludvig Hegdal, 9. Emil Johansson, 11. Robin Eliasson Hofsö (lk), 12. Jason Rindom, 14. Tarik Fetahovic, 17. Filston Mawana, 18. Benjamin Gashi, 20. Azaan Mahmood, 21. Timothy Bylund, 22. Oskar Jönsson, 29. Adam Strömqvist. Ledare: Thierry Zahui (tränare), Jesse Edge (assisterande tränare), Edwin Condrup (lagledare), Emir Blagajcevic (materialförvaltare), Cheikh Sarr (sportchef), Johnny Lundberg (sportchef).