, ,

Startelvan mot BK Olympic

En timme före avspark valde IFK Malmös tränare Tommy Ringblom att släppa startelvan till dagens träningsmatch borta mot BK Olympic.

Matchen, som har avspark klockan 18.00, spelas på Lindängens IP plan 3 (konstgräs).

Startelvan (4-3-3): 1. Max Rundqvist – 2. Muddi Charif, 16. Isak Sjögren, 5. Simon Gottfridén,  22. Clifford Rindom – 8. Bassam Ahmad (lk), 14. Jonathan Ekendahl, 25. Ahmed Ismail Abdi – 20. Jason Rindom, 10. Erik Pärsson,  24. Mardin Cormusai. Avbytare: 3. Francis Mensah, 9. Massab Khattab, 11. Ajdin Seferovic, 13. Momodou Lamin Sarjo, 15. Archie Harvey, 18. Jesse Edge, 21. David Abaya, 23. Ammar Kwaki, 26. Martin Svensson, 27. Medin Sudic, 33. Ali Alhassan (målvakt). Ledare: Tommy Ringblom (tränare), Claes Davidsson (assisterande tränare), Mirlind Mejzinolli (assisterande tränare/analytiker), Roland Johansson (materialförvaltare), Donco Nikoloski (målvaktstränare).