, ,

Inför IFK Malmö – KSF Kosova IF

Efter uttåget ur Malmömästerskapet är det nu vanliga träningsmatcher som gäller för IFK Malmö fram till seriepremiären. Först är lördagens drabbning hemma mot division 4-klubben KSF Kosova.

– Nu är vi favoriter för första gången i år och förväntas föra spelet till skillnad från de andra matcherna där lagen varit bättre på förhand, säger tränaren Tommy Ringblom som ledde Kosova så sent som i fjol.

– Jag kommer också göra en del förändringar och ge mer speltid till spelare som förtjänar mer än vad man fått tidigare.

Två provspelare finns med i 21-mannatruppen, innermittfältaren Abraham Kyagulanyi från BK Höllviken och målvakten Gavrilo Jovanovic som tillhör BK Flagg.

MATCHGUIDE

Avspark: 15.30.

Arena: Heleneholms IP, konstgräs.

Domare: Philip Celander, Malmö, Thommy Vi, Malmö, Serhan Elias Yalcin, Malmö.

Följ matchen: Ingen känd sändning eller direktrapportering.

Truppen: 33. Ali Alhassan, 35. Gavrilo Jovanovic (BK Flagg) – 2. Muddi Charif, 3. Francis Mensah, 5. Simon Gottfridén, 8. Bassam Ahmad (lk), 9. Massab Khattab, 10. Erik Pärsson, 11. Ajdin Seferovic, 13. Momodou Lamin Sarjo, 14. Jonathan Ekendahl, 15. Archie Harvey, 18. Ahmed Ismail Abdi, 19. Bright Sado, 20. Jason Rindom, 21. David Abaya, 23. Abraham Kyagulanyi (BK Höllviken), 24. Mardin Cormusai, 25. Jesse Edge, 26. Martin Svensson, 27. Medin Sudic. Ledare: Tommy Ringblom (tränare), Claes Davidsson (assisterande tränare), Mirlind Mejzinolli (assisterande tränare/analytiker), Roland Johansson (materialförvaltare), Donco Nikoloski (målvaktstränare).