, ,

Startelvan mot Tomelilla IF

En timme före avspark valde IFK Malmös tränare Tommy Ringblom att släppa startelvan till dagens seriematch borta mot Tomelilla IF.

Matchen, som har avspark klockan 13.00, spelas på Tomelilla IP (konstgräs).

Startelvan (4-3-3): 1. Max Rundqvist – 20. Jason Rindom, 16. Isak Sjögren, 4. Stefan Walid Karim, 22. Clifford Rindom – 27. Medin Sudic, 18. Ahmed Ismail Abdi, 8. Bassam Ahmad (lk) – 15. Florent Sopi, 10. Erik Pärsson, 24. Mahdi Noori. Ersättare: 11. Herve Prudence Nshimirimana, 19. Bright Sado, 21. David Abaya,  23. Anthony Thomsen, 25. Jesse Edge , 26. Martin Svensson, 35. Blend Bytyçi (målvakt). Ledare: Tommy Ringblom (tränare), Claes Davidsson (assisterande tränare), Mirlind Mejzinolli (assisterande tränare/analytiker), Roland Johansson (materialförvaltare), Donco Nikoloski (målvaktstränare).