, ,

Inför IFK Malmö – FC Rosengård 1917

IFK Malmö öppnade årets upplaga av Malmömästerskapet med oavgjort, 1-1, borta mot FBK Balkan. Nu väntar ytterligare en seriekonkurrent i match 2 då FC Rosengård 1917 gästar Malmö Stadion plan 9 för drabbning på torsdagskvällen.

– Försäsongen fortsätter och vi arbetar hårt för att bli redo för seriespelet, konstaterar Thierry Zahui, tränare i ”di gule”.

Rosengård har hittills mött Balkan i detta gruppspel och då förlorade man Rosengårdsderbyt med 1-2.

Av fjolårets IFK-spelare kan nu Hamid Abdulla, Merlin Nuhanovic och Sidney Bernasko Appu ses i FC Rosengård 1917.

Motsvarande MM-match i förra årets gruppspel vanns av IFK Malmö med 4-2.

MATCHGUIDE

Avspark: 19.00.

Arena: Malmö Stadion plan 9, konstgräs.

Domare: Igno Andovski, Malmö, Bujar Fetiu, Oxie, Admir Useinovski, Malmö.

Följ matchen: Ingen sändning eller känd direktrapportering.

Truppen: 1. Edwin Hansson, 35. Melvin Jörgensen – 2. Anthony Masumba Djebou, 3. Levin Mehmed,  5. Ahmed Ismail Abdi, 6. Yves Nyami, 7. Edafe Egbedi, 8. Ludvig Hegdal, 9. Emil Johansson, 11. Robin Eliasson Hofsö, 12. Jason Rindom, 14. Jesse Edge (spelande ledare), 17. Filston Mawana, 18. Benjamin Gashi, 20. Adam Strömqvist, 21. Timothy Bylund, 22. Oliver Hvarvenius, 24. Oskar Jönsson, 29. Isak Sjögren. En spelare kommer att plockas bort matchdagen. Ledare: Thierry Zahui (tränare), Edwin Condrup (lagledare), Emir Blagajcevic (materialförvaltare), Cheikh Sarr (sportchef), Johnny Lundberg (sportchef).