IFK-spelare uttagen till Skånelaget

Mikael Marques de Pombal Vivar efter U-lagsmatchen i måndags. Foto: Julian Weman 2017

IFK Malmö kan glädjande meddela att U19-spelaren Mikael Marques de Pombal Vivar har blivit uttagen till Skånelaget för pojkar 2001 och matchsamlingen den 27 september i Halmstad.

Klockan 19.00 ställs Skånes FF P01 mot Hallands FF:s dito på Halmstad Arena IP:s konstgräs.

16-årige Marques de Pombal Vivar kom till ”di gule” under sensommaren och blev spelklar 4 september. Dessförinnan representerade han Landskrona BoIS.

Truppen: Dardan Aliti (Lunds BK), Melker Andersson (Eskilsminne IF), Viktor Christiansson (Hässleholms IF), Reda Dergham (BK Olympic), Simon Fredriksson (Hässleholms IF), Kevin Jensen (Landskrona BoIS), Simon Kristiansson (Lunds BK), Mikael Marques de Pombal Vivar (IFK Malmö), Felix Persson (Bjärreds IF), Luka Petrovic (Landskrona BoIS), Maximilian Popotnik (Trelleborgs FF), Carl Puumalainen (Lunds BK), Alexander Robért (IF Limhamn Bunkeflo), Mohammed Ali Rubi Kweder (Kristianstad FC), Amin Sarr (Trelleborgs FF), Joel Sundström (Högaborgs BK), Hampus Tell (Landskrona BoIS).