Mikael Marques de Pombal Vivar. Foto: Julian Weman 2017

I helgen drar gruppspelet i Distriktspojkturneringen PostNord Cup i gÄng för pojkar födda 2001. Mikael Marques de Pombal Vivar Àr IFK Malmös representant pÄ plats i Ronneby.

Samlingen innehÄller matcher mot SmÄland (lördag 15.00) och Blekinge (söndag 14.00). BÄda spelas pÄ Jernvallen i Kallinge.

Truppen: Dardan Aliti (Lunds BK), Melker Andersson (Eskilsminne IF), Viktor Christiansson (HÀssleholms IF), Reda Dergham (BK Olympic), Marcel El-Marakbji (Husie IF), Simon Fredriksson (HÀssleholms IF), Kevin Jensen (Landskrona BoIS), Emil Jönsson (Landskrona BoIS), Simon Kristiansson (Lunds BK), Mikael Marques de Pombal Vivar (IFK Malmö), Felix Persson (BjÀrreds IF), Luka Petrovic (Landskrona BoIS), Maximilian Popotnik (Trelleborgs FF), Alexander Robért (IF Limhamn Bunkeflo), Mohammed Ali Rubi Kweder (Kristianstad FC), Amin Sarr (Trelleborgs FF), Joel Sundström (Högaborgs BK), Hampus Tell (Landskrona BoIS). Reserver pÄ hemmaplan. Nabil Hadrous (BK Olympic), Carl Puumalainen (Lunds BK),