IFK:are uttagen till träningssamling

Mikael Marques de Pombal Vivar. Foto: Julian Weman 2017

IFK Malmö-talangen Mikael Marques de Pombal Vivar har blivit uttagen till P01:ornas träningssamling i Lund fredagen den 3 november. 

Samlingen sker på Klostergårdens IP där det är träning mellan klockan 09.00 och 11.30.

Truppen: Dardan Aliti (Lunds BK), Melker Andersson (Eskilsminne IF), Viktor Christiansson (Hässleholms IF), Reda Dergham (BK Olympic), Marcel El-Marakbji (Husie IF), Simon Fredriksson (Hässleholms IF), Nabil Hadrous (BK Olympic), Kevin Jensen (Landskrona BoIS), Emil Jönsson (Landskrona BoIS), Simon Kristiansson (Lunds BK), Mikael Marques de Pombal Vivar (IFK Malmö), Felix Persson (Bjärreds IF), Luka Petrovic (Landskrona BoIS), Maximilian Popotnik (Trelleborgs FF), Carl Puumalainen (Lunds BK), Alexander Robért (IF Limhamn Bunkeflo), Mohammed Ali Rubi Kweder (Kristianstad FC), Amin Sarr (Trelleborgs FF), Joel Sundström (Högaborgs BK), Hampus Tell (Landskrona BoIS).