Inför IFK Malmö – IF Limhamn Bunkeflo

IFK Malmö

Nils-Erik Persson, tränare i IFK Malmö, har tagit ut startelvan till lördagens MM-match hemma mot IF Limhamn Bunkeflo.

MATCHGUIDE

Avspark: 12.30.

Arena: Malmö Stadion plan 9, konstgräs.

Startelvan (4-2-3-1): 1. Nehar Maliqi – 14. Viktor Ivanov, 5. Evvel Husic, 13. Adi Hadzikadunic, 2. Dardan Burrniku – 10. Sami Güngör (lk), 18. Mohamed Rahmé – 9. Jamshed Asekzai, 94. Noor Zadran, 3. Dylan Gomli – 19. Robin Svensson. Avbytare: 4. Jusuf Qoku, 6. Ali Asa Jagori, 12. Oguzcan Avci, 15. Zakaria Sawo, 16. Sajjad Al-Khazaali, 30. Albert Rosensköld (målvakt). Ledare: Nils-Erik Persson (tränare), Erhad Zekic (assisterande tränare), Krister Persson (lagledare), Lars Holmberg (lagledare), Gabriela Herendic (fysioterapeut).

Indisponibla: Gustaf Backaliden (ont i en tå), Martin Holm (privata skäl), Mohamed Ramadan (kurs med jobbet), Philip Persson Lundgren (sjuk).

FOTNOT. Truppen har samling klockan 11.00 i klubblokalen på Malmö Stadion.