Fors ansluter till IFK Malmö

Robin Fors är klar för IFK Malmö. Foto: Fredrik Rundgren

29-årige mittfältaren Robin Fors är det senaste nyförvärvet i division 2-klubben IFK Malmö. Han kommer närmast från en säsong med GIF Nike i trean och representerade dessförinnan Dösjöbro IF på samma nivå. 

– IFK känns verkligen som rätt klubb att fortsätta utvecklas i. Jag fick direkt en positiv känsla kring hela föreningen som känns väldigt professionell och med tydliga mål om vad man vill uppnå i framtiden, säger han.

– Den nya tränartrion med Per Harrysson, Roger Nilsson och Jan Strandberg vet hur man gör bra resultat och vill samtidigt spela en underhållande fotboll, vilket bäddar för ett lyckat 2020.

Harrysson ser fram emot att fortsätta samarbetet med Fors i ”di gule”.

– Robin är en offensivt skicklig spelare som ofta tar rätt beslut. Han har en fin passningsfot och är duktig på att sätta anfallarna i fina lägen. Gillar dessutom att fylla på i boxen och gör därigenom en hel del mål, konstaterar tränaren.

TRUPPKOLLEN

Klara spelare: Dennis Rickbo, Henrik Ahlberg, Philip Persson Lundgren, Robin Fors.

Nyförvärv: Dennis Rickbo (Kulladals FF), Henrik Ahlberg (GIF Nike), Robin Fors (GIF Nike).

Förluster: Edriss Hushmand (BK Olympic), Jakob Hoff (Sjöbo IF), Martin Holm (klubb ej klar), Mohamed Rahmé (Rosengård FF), Noor Zadran (Torns IF), Robin Svensson (Kulladals FF), Tonny Tindberg (Lindeborgs FF 1948), Victor Sköld (Torns IF).