Inför Kulladals FF – IFK Malmö

IFK Malmö

Nils-Erik Persson, tränare i IFK Malmö, har tagit ut truppen till måndagens träningsmatchpremiär borta mot division 3-klubben Kulladals FF.

MATCHGUIDE

Avspark: 19.30.

Arena: Kulladals IP, konstgräs.

Truppen: Albert Rosensköld, Kevin Bangoura Håkman (provspelare från Sölvesborgs GIF) – Adi Hadzikadunic, Adriano Kalisiak, Baris Hümmet, Buwar Karim, Elvis X (provspelare från Serbien), Filip Gavran (provspelare från Kulladals FF), Jamshed Asekzai, Labinot Harbuzi (klubblös), Martin Holm (lk), Max Nordlinder, Moshtaq Ahmadi (provspelare från Ljungby IF), Nemanja Lekanovic, Noor Zadran, Oguzcan Avci, Philip Persson Lundgren, Robin Svensson, Rudolf Mamoka, Sadmir Zekovic, Sami Güngör, Viktor Ivanov.

Indisponibla: Henrik Bäckström (axel- och knäskada), Dardan Burrniku (stukat foten).

FOTNOT. Truppen har samling klockan 18.00 i klubblokalen på Malmö Stadion.