IFK Malmö
Det blir en del ändringar i IFK Malmös trupp inför de nio avslutande omgångarna i division 2 Västra Götaland. Ilir Tahiri (KSF Kosova IF) och Adam Golstrand (IFK Trelleborg) har anslutit samtidigt som Almir Taletovic gått över till seriekonkurrenten BK Olympic.
 
Tahiri kommer närmast från division 4-spel med Kosova, men representerade dessförinnan KSF Prespa Birlik i båda ettan och tvåan. 21-åringen är mittfältare och har fått tröja nummer 10. 
 
Golstrand hämtas från IFK Trelleborg i division 3. 19-åringen (fyller 20 i november), som är anfallare och sänkte “di gule” med två mål i vårens träningsmöte, kommer uppträda i tröjnummer 21.
 
Samtidigt har anfallaren Almir Taletovic lämnat truppen och gått till lokalkonkurrenten BK Olympic. 
 
– Hans kontrakt hade löpt ut. Konstigare än så är det inte och vi var överens om att gå skilda vägar, säger tränare Nils-Erik “Nisse Bagare” Persson.
 
För IFK Malmö står ett kontrakt högst upp på önskelistan. Men det kommer med all säkerhet att bli en gastkramande höst. Nu är det upp till bevis för “gulingarna”. Framför allt måste den genanta 0-9-förlusten mot Vinberg senast tvättas bort snarast möjligt.
 
Härnäst väntar bortamatch på söndag mot tabelltvåan Ängelholms FF.