IFK Malmö

Jan Strandberg, Per Harrysson och Roger Nilsson, tränare i IFK Malmö, har tagit ut truppen till söndagens träningsmatch hemma mot division 3-klubben Högaborgs BK.

Matchen, som har avspark klockan 13.00, spelas på Malmö Stadion plan 9.

Truppen: 30. Caesar Holmgren Kerwall – 2. Colin Twetman, 3. Emil Johansson, 4. Gustav Nordström, 5. Philip Persson Lundgren, 6. Omar Khattab, 7. Arben Sfishta, 8. Raslan Al Kurdi (lk), 9. Saban Pehilj, 10. Ilir Tahiri, 11. Oskar Zubac, 12. Igor Arsenijevic, 13. Adi Hadzikadunic, 14. Sandro Nalic, 15. Asmir Hadzibulic, 16. Albin Sjöstrand Bjurnemark, 17. Elliot Sandström, 19. Massab Khattab, 20. Jonathan Ahlbäck Ikonen, 96. Jamshed Asekzai. Ledare: Jan Strandberg (tränare), Per Harrysson (tränare), Roger Nilsson (tränare), Fredrik Rundgren (lagledare).

FOTNOT. Truppen har samling klockan 11.30 klubblokalen på Malmö Stadion.