Inför Lunds BK – IFK Malmö

IFK Malmö

På fredagskvällen åker IFK Malmös manskap norrut för att möta Ettanlaget Lunds BK på Klostergårdens IP. I lördags gjorde ”di gule” en bra prestation trots 2-3-förlust mot Torns IF och förhoppningen är att fortsätta i samma spår.

– Ännu en inspirerande match mot ett lag från Ettan och vi hoppas få ytterligare bevis på att vi är på rätt väg, säger Roger Nilsson, tränare i IFK Malmö.

– Det blir säkert tufft och vi är inställda på att få jobba en del med vårt försvarsspel.

MATCHGUIDE

Avspark: 18.30.

Arena: Klostergårdens IP, konstgräs.

Domare: Oscar Johnson, Lund, Ismar Ramadani, Bunkeflostrand, Alexander Bergqvist, Trelleborg.

Truppen: 1. Victor Ringdahl, 22. Caesar Holmgren Kerwall – 2. Dardan Aliti, 4. Robin Fors, 5. Philip Persson Lundgren, 6. Emil Johansson, 7. Dennis Rickbo, 10. Ilir Tahiri, 11. Oskar Zubac, 13. Adi Hadzikadunic, 15. Henrik Ahlberg, 16. Albin Sjöstrand Bjurnemark, 17. Omar Khattab, 18. Igor Arsenijevic, 19. Massab Khattab, 20. Jonathan Ahlbäck Ikonen, 21. Martin Johansson (lk), 94. Elliot Sandström. Ledare: Jan Strandberg (tränare), Per Harrysson (tränare), Roger Nilsson (tränare), Fredrik Rundgren (lagledare).

Indisponibla: –

FOTNOT. Truppen har samling klockan 16.30 i klubblokalen på Malmö Stadion alternativt 17.00 på Klostergårdens IP.