BK Näset-fostrade Victor Sköld kommer återigen att representera IFK Malmö. Här i aktion i en MM-match mot FBK Balkan. Foto: Anna Linde Andersson 2019

Victor Sköld gjorde stor succé i IFK Malmö 2018 och 2019, men valde att gå till Torns IF inför förra säsongen. Ett drygt år senare är mittfältaren tillbaka i Ettanuppflyttade “di gule”.

– Jag hade en fantastisk tid under min första sejour i klubben och ser fram emot att få ta på mig den gula tröjan igen, konstaterar 24-åringen som har skrivit på ett ettårsavtal.

– Nu är jag tillbaka för att vara med på resan uppåt och hjälpa föreningen att etablera sig på en högre nivå.

Under 2020 noterades Sköld för tolv Ettanmatcher och ett Svenska Cupen-framträdande i Torn. Före tiden i IFK Malmö hann han med tre division 2-säsonger i Kvarnby IK och en i KSF Prespa Birlik 2017.

Därför är det ett rutinerat kort som har bestämt sig för att ansluta på nytt.

– Vi är väldigt glada för att Victor återvänder till klubben. Det är en hårt arbetande spelare med bra spelförståelse och en vinnarskalle som kommer att tillföra ännu mer positiv energi, säger tränaren Roger Nilsson.

På måndag väntar årets första träningspass med start klockan 17.15 på Malmö Stadion plan 9.

– Jag ser fram emot den kommande säsongen samt är riktigt taggad på att träffa laget och börja träna i nästa vecka, betonar Victor Sköld.