, ,

Startelvan mot Bosnien Hercegovinas SK

En timme före avspark valde IFK Malmös tränare Tommy Ringblom att släppa startelvan till dagens seriematch borta mot Bosnien Hercegovinas SK.

Matchen, som har avspark klockan 15.00, spelas på Hyllie IP plan 3 (konstgräs 2).

Startelvan (4-3-3): 1. Max Rundqvist – 3. Francis Mensah, 4. Stefan Walid Karim, 25. Jesse Edge, 22. Clifford Rindom – 18. Ahmed Ismail Abdi, 14. Jonathan Ekendahl, 8. Bassam Ahmad (lk) – 20. Jason Rindom, 10. Erik Pärsson, 15. Florent Sopi. Ersättare: 2. Muddi Charif, 11. Ajdin Seferovic, 23. Anthony Thomsen, 24. Mardin Cormusai, 26. Martin Svensson, 27. Medin Sudic, 33. Ali Alhassan (målvakt). Ledare: Tommy Ringblom (tränare), Claes Davidsson (assisterande tränare), Mirlind Mejzinolli (assisterande tränare/analytiker), Roland Johansson (materialförvaltare), Donco Nikoloski (målvaktstränare).