BoIS-målvakt till IFK Malmö

Caesar Holmgren Kerwall, nyförvärv i IFK Malmö. Foto: Caesar Holmgren Kerwall

Division 2-klubben IFK Malmö har gjort klart med 19-årige målvakten Caesar Holmgren Kerwall som ansluter från Landskrona BoIS U19-lag. 

– IFK Malmö är en förening som jag känner att jag kan utvecklas och bli bättre i. Det är även en gedigen klubb rent historiskt och som jag känner mig stolt över att få representera, säger IF Lödde-fostrade Holmgren Kerwall.

Tränaren Per Harrysson understryker att det är en träningsvillig målvakt som kommer att ta stora steg under nye målvaktstränaren Leif Nilssons ledning.

– Caesar är en ung och nyfiken målvakt. Bra storlek och har visat fina fötter under de träningar som han gjort, konstaterar Harrysson.

TRUPPKOLLEN

Nyförvärv: Caesar Holmgren Kerwall (Landskrona BoIS U19), Dennis Rickbo (Kulladals FF), Elliot Lindquist Nilsson (GIF Nike), Emil Johansson (Torns IF), Henrik Ahlberg (GIF Nike), Robin Fors (GIF Nike), Saban Pehilj (IF Limhamn Bunkeflo), Victor Ringdahl (Åkarps IF).

Förluster: Edriss Hushmand (BK Olympic), Jakob Hoff (Sjöbo IF), Jesper Lantz (Kulladals FF), Martin Holm (klubb ej klar), Mohamed Rahmé (Rosengård FF), Noor Zadran (Torns IF), Robin Svensson (Kulladals FF), Tonny Tindberg (Lindeborgs FF 1948), Victor Sköld (Torns IF).