Mot nya gula mål: Staffanstorp

IFK Malmö

Gula medlemmar, supporters och gladfotbollsälskare! Efter lördagens klang- och jubelföreställning på Lindängen med 8-0 mot BK Olympic, är det nu dags för IFK Malmös första ”hemmamatch”.

På grund av tilltänkt Bolt-gala och tills nyligen stängd Malmö Stadion fick våra första hemmamatcher tidigt förläggas till Kronetorpsvallen i Arlöv, där vi på måndag, annandag påsk klockan 15 möter Staffanstorps GIF.

Kom dit och håll den gula målgrytan kokande, nu gäller för våra duktiga grabbar att visa att uppvisningen mot Olympic inte var en tillfällig fullträff, utan att laget besitter den höga jämna standard som krävs för en topplacering.

Staffanstorp är revanchsuget efter nesliga 0-3 hemma i premiären mot Borstahusen, och kan bli en marig nöt att knäcka för våra gula storfavoriter. Gör man åtta mål borta mot tippade toppkonkurrenten Olympic, blir de matematiska hemmaförväntningarna lätt en livsfarlig fiende – enligt inte alltför ovanliga erfarenheter.

Så möt upp, gula fotbollsvänner!

Kronetorpsvallen ligger på Badhusvägen 9 i Arlöv och nås enklast med Pågatåg som landar bara 750 meter från arenan. Det går även bra att åka busslinje 130 som stannar utanför Burlöv center.

Väl på plats erbjuds också välsorterad servering från Gula Grillen.