Mejl från en gul bloggläsare

IFK Malmö

Det kom ett mejl från en bloggläsare som jag gärna vill delge er andra.

Beträffande Ramadans avstängning:
Skit i detta! Det viktigaste är att Di Gule nu leder serien!! Utflyttad Guling sedan 1964, men har hjärtat i behåll. Kan ni tänka er hur skönt det var att stå på Olympia i Helsingborg och där uppleva Gulingarnas seger två år i sträck!
Jag grät 1980 på Malmö Stadion, och tyvärr har jag inte haft möjligheten att se IFK sedan dess. Men jag glömmer aldrig att Di Gule var det första lag i Sverige som kvalificerade sig till kvartsfinalen i EuropaCupen, numera CH League!
Håll ut och stå på, ni blir än en gång allsvenskar och när det kommer ska jag ta mig till Malmö även om det blir med rullstol till varenda match.
Tills dess får jag nöja mig med eventuella kvalmatcher!

Lycka till!
Alf Alfredsson, sedan många år tillbaka Rydebäcksbo, men med ett helgult hjärta.