Falkenberg lördag kl 14

IFK Malmö

Ingen matchkrönika inför returen mot Stafsinge IF i morgon. 

Vår nya bekantskaps mellanhavanden med IFK Malmö har ingående avhandlats inför hemmamatchen, som bjöd på stor underhållning och slutade 5-1 (3-1). Om någon till äventyrs är ovetande därom.

Nästa inför-artikel kommer när Malmökamraterna möter den svårare div2-motståndaren på Malmö Stadion, lördagen den 18 oktober. Detta förutsatt att inte Stafsinge vinner med 4-0 i Falkenberg. Vilket i och för sig inte är någon teknisk omöjlighet för detta skickliga OBESEGRADE hemmalag, men webbredaktionens övertygelse är att SIF inte förmår nolla Mohamed och Jörgen. Och då måste hemmalaget göra 6 mål.

Det kan utlovas icke ske!

Lördagens match live-rapporteras ej över Twitter, men regelbundna telefonbesked från Stafsinge IP kommer fortlöpande att läggas ut i Twitterkolumnen. Så ha en skön lördageftermiddag i soffan kl 14-15.50.

Text: Rolf Liljeblad