Intern tränarlösning i Borstahusen

IFK Malmö

Idag lördag 16/8 är en viktig dag för många klubbar i div 3 Södra Götaland. Full omgång och det handlar naturligtvis om tendenser kring upp- och nedflyttningar för ett antal lag. Och det är ju kärnan för deltagande i seriespelet.

IFKs motståndare Borstahusen på Ulkavallen har fått klart med sin nya tränare efter flyktade Anders Friberg. Det blev en s k hemvävd lösning, internrekryterade Mikael Sandholm, 51, redan verksam i kulisserna för seniorlaget. Och inte det lediga namn, som denna blogg frejdigt tippade. Kanske är det här vad BBK behöver. Klubbhjärta med lågmäld framtoning och befintlig etablering i klubben.

Dagens motståndare IFK Malmö gratulerar Borstahusen till ert viktiga steg ur svårigheterna. Någon ytterligare artighet tillåter inte våra egna ambitioner, utan vi går för 3 poäng i rättvis tävlan på Ulkavallen kl 14.

Som vanligt är vi optimistiska och passar också på att lyckönska Råå IF i deras bortamöte med våra kära konkurrenter om div2-platsen, Österlen från Brantevik.

Väl mötta, tillresta IFK:are, draperade med något gult för samling på läktaren!